Mange tror at den store prisforskjellen mellom behandlinger i Norge og utlandet forsvinner om de legger til reisekostnader. Dette er ikke tilfelle: Norwegian, WizzAir og SAS har lave priser på flybilletter til Budapest, – fra 350,- kr. en vei.

Eurodent dekker reisekostnader

Eurodent dekker flybilletter opptil kr. 1000,- ved tannbehandling som overstiger 20.000,-.

Ved tannbehandling som overstiger 40.000,- kr. dekker vi utgiftene til flybilletter med kr. 2000,-.

Bestill overnatting gjennom oss

Du kan bestille overnatting gjennom Eurodent fra kun kr 375,- pr. natt for 2 personer. Vi har flere hoteller vi samarbeider med som ligger i nær tilknytning til klinikken.

Les mer om hoteller vi anbefaler her.

Eurodent ordner alt

Vi arrangerer reisen din og gir deg norsktalende personell som tar vare på deg på alle måter i Budapest. Vår sjåfør henter deg på flyplassen og kjører deg til ditt hotell uten at det koster deg noe ekstra.

Lengde på oppholdet

Ved større behandlinger trenger du å være i Budapest en uke, eller fem virkedager. Ved mindre behandlinger er det nok med to-tre dager.

Har du spørsmål om tannbehandling i utlandet?

Kontakt Eurodent på sentralbordnummer 45 26 88 00 og ta en prat med oss om dine ønsker. Vi bistår deg med hele prosessen.

Vi har klinikker i Oslo, Alta, Bergen, Trondheim og Budapest – og vi følger deg selvsagt tett opp når du er hjemme i Norge. Hos Eurodent er du i de tryggeste hender.